logo

PL/EN

Realizacja: ROBYG SŁONECZNA MORENA I

arrow

ROBYG SŁONECZNA MORENA I

Data realizacji: 2017

Opis projektu

Realizacja ponad 110 metrowego mieszkania na Słonecznej Morenie w Gdańsku. W pokojach na podłogach wykorzystano deskę Barlinecką – dąb naturalny. Podwieszane sufity są dodatkowym źródłem światła. WC to połączenie szarości i bieli. Na szczególną uwagę zasługują patchworkowe kafle w łazienkach. Mocny akcent dla całego mieszkania utrzymanego w stonowanych kolorach. Połączenie drewna i białego koloru to zarówno klasyka, elegancja, ale również nowoczesność.

W łazience z wanną na ścianach zostały położone płytki SALONI.

W łazience z kabiną prysznicową wraz z zestawem prysznicowym i deszczownicą, płytki ścienne OPOCZNO.

W obu łazienkach również zostały zrobione podwieszane sufity z oświetleniem LED.


Wykorzystywane materiały:

W przygotowaniu

Podobne realizacje ZAPP